Skip to content

Mooie, goede en betaalbare websites bestel je bij ons!

nieuwe website

Jou visitekaartje

Een website is jouw online visitekaartje en zorgt voor de eerste indruk. Een verkoop wordt vaak gedaan op basis van een eerste indruk. Nu veel digitaal gebeurt, zorg ervoor dat jouw eerste indruk daarom altijd goed is!

Wij

Optimaal Marketing zorgt er in de basis voor dat je wordt voorzien van een goede website. Hiermee bedoelen we dat deze Google vriendelijk is, responsive(desktop, mobiele en tablet versies), veilig, snel, modern en van alle gemakken is voorzien zodat je zelf makkelijk een aanpassing kan doen.

Hoe straal je uit

Wil je een nieuwe website of je eigen website optimaliseren? Begin dat altijd met, hoe wil je overkomen? Wat moet de bezoeker van jouw website denken, voelen en wat moet hij doen?

Waarom wij?

Een website maak je bij ons altijd samen. Jij moet ons namelijk voorzien van de juiste informatie. Denk hierbij aan teksten voor verschillende pagina’s, foto’s, juiste links naar je socials, contactgegevens, wat wil je bereiken, huisstijl etc. Wanneer dit bij ons binnen is, heb jij binnen 2 tot 4 weken een nieuwe website!

Kies je pakket

We houden van open en eerlijke communicatie en maken daarom de samenwerking zo duidelijk mogelijk.

Slimme Website €450,-

Eenmalig

Maatwerk Website
€740,-

Eenmalig

Webshop €1250,-

Website op maat

Meest gestelde vragen

Wij maken onze meeste website of webshops met WordPress

Wij doen alles in overleg met de klant. U mag zelf kiezen hoe en wat u wilt. Wij geven u wel advies wat bij u past!

Uiteraard! U kunt met alles wat naast en om de website bij ons terecht! Ook als u niet weet wat er bij komt kijken. Wij geven aldijd gratis advies.

Dit is geen probleem . Wij kunnen ook altijd een pakket samen stellen met eventueel marketing en meer sales voor de website.

Wacht niet te lang om een website te kopen of te optimaliseren. Jouw potentiële klant beoordeeld of die klant wilt worden op basis van zijn/haar gevoel bij jou website.

©copyright reserved by Optimaal Marketing