Skip to content

Leadgeneratie

Leadgeneratie door onze partner Teleleads is er één die werkt en past binnen de digitale wereld in combinatie met koude acquisitie.

Het voordeel van koude acquisitie is dat je vooraf bepaald wie je benaderd. Je stelt een criteria vast van je doelgroep zoals; branches, organisatiegrootte, regio, functie etc. 

Vervolgens wordt er een strategie opgesteld om jouw doelgroep te triggeren door middel van teksten die ze inzetten via LinkedIn door jouw sales navigator account te beheren. De doelgroep van jouw potentiële klanten wordt hier benaderd met een connectieverzoek. Jouw netwerk wordt hierin niet alleen uitgebreid maar ze krijgen allemaal een 2e en 3e bericht om telefonisch kennis te maken.

Teleleads zal deze telefonische kennismakingsgesprekken voeren en ze bestempelen als leads. Bij het opvolgen scheiden ze het kaf van het koren zodat er enkel goede afspraken overblijven die jij dat voert om daaruit meer omzet te genereren. 

Teleleads

Optimaal Marketing
Partner van teleleads

Daarom Optimaal Marketing

Kortom, Optimaal Marketing zorgt ervoor dat je online leads genereert, Linkleads zorgt via een slimme manier vanuit moderne koude acquisitie dat je leads genereert met jouw voorkeursdoelgroep en Sales Master leert je het maximale eruit te halen!

Meer omzet, meer leads en echt groeien is wat onze strategie inhoudt!

LinkedIn

©copyright reserved by Optimaal Marketing