Skip to content

Hoog in Google?

Heb je een product dat je liever gisteren dan vandaag al verkoopt? Adverteer dan op Google.

Bij Google Ads gaat het om relevantie. Hoe relevanter jouw advertentie is op zoekgedrag, resultaat en budget. Hoe meer jij verkoopt, voor minder! Dit is wat wij van Optimaal Marketing perfect en slim beheren.
Optimaal marketing

Google ads

Via Google Ads kun je zowel diensten als producten promoten. Producten kan zowel in tekst als via Shopping. Shopping is een tool binnen Google dat je producten met foto’s en prijzen promoot. Ook bieden ze de gelegenheden om zo direct te verkopen.

seo

pAGINA 1

Via tekst kun je uiteraard ook je producten verkopen, maar ook zeker je diensten. Als we het op Optimaal Marketing betrekken. Wij willen vindbaar zijn op het zoekwoord “Google Ads”. We staan dan op de eerste pagina van Google en proberen jou als zoeker te triggeren met de juiste advertentie tekst. Zo genereren wij jou als bezoeker op onze website, naar aanleiding van jouw zoekgedrag. Erg interessant dus!

 

Banners

Het mooie aan Google Ads is tevens dat je banners kan aanmaken en zodoende je bezoekers met retargeting helpt herinneren met foto’s en teksten aan hun bezoek. Je herkent het vast wel. Dat je een laptop op bol . com hebt bekeken en een dag later kijk je op nu . nl en dan zie je diezelfde laptop, met aanbieding terug in een banner. Ook maken wij dit standaard voor je aan omdat je hieruit veel verkoop kan genereren.  

google ads

Waarom ons

online marketing

We zijn winnaars

We gaan altijd voor winst. We geven dus nooit op!

sales master

Volledige toewijding

We doen alles voor jouw groei en omzetdoelstelling!

optimaal marketing

Nummer 1 op Google willen staan?!

©copyright reserved by Optimaal Marketing